Christinas boghylde

Her kan I få et lille indblik i min yndlingslitteratur og min absolutte yndlingsforfatter, Johannes Sløk. Men først lige et par andre bøger, som jeg vil anbefale enhver at kaste sig over.

"Forladthed og nærvær" (Aros, 2000) er skrevet af Gudmund Rask Pedersen - min "gamle" sognepræst i Vær Kirke ved Horsens. Jeg er ikke vild med bogen blot fordi, jeg var barnepige i præstegården, og Gudmund konfirmerede og viede mig, og han er et rart menneske - indholdet er slet og ret formidabelt. "Omvendte prædikener" kalder Gudmund sin meget roste bog.
   

I 1998 udgav Forlaget Anis "Kærlighedens Pris" af Bent Falk - et mesterværk i sjælesorg. Enhver præst bør kunne den udenad, ligesom enhver, der tænker lidt ekstra over livet, vil få noget ud af den. Jeg vil i særlig grad anbefale den til mennesker, der har mistet en, de har kær.

Og nu til Sløk-kavalkaden!!!

Den meget unge Johs Sløk

Det er med bedrøvelse, at jeg må meddele, at Johs Sløk afgik ved døden lørdag d. 30. juni 2001. Dog... Det var den eneste oplevelse, han havde til gode, sagde han engang. Nu fik han også den med. Jeg håber, han ikke blev skuffet.

For ikke at overfylde denne side med tekst, har jeg lavet en underside til hver bog med et større billede og en lille kommentar. Disse sider kommer man ind på ved at klikke på billederne herunder.

     

Tilbage til min legeplads

Tilbage til forsiden